< terug Boek

Oplossingsgericht opvoeden – Lara de Bruin & Rian Meddens

Leuk boekje voor (jonge) ouders

Inmiddels hebben we een paar keer een zwangere gehad in onze jaartraining en altijd krijgen ze dan dit boekje.

Overigens vind ik zelf dat ik een betere ouder ben geworden door Oplossingsgericht Werken.
Maar laat ik mijn kinderen er maar niet naar vragen 😉

Het boekje leest lekker weg en bevat veel praktische tips en anekdotes.
Je krijgt een beeld over hoe je Oplossingsgerichtheid in je gesprekken thuis kunt verwerken.
Vooral bij jonge kinderen, over tieners iets minder.
Hoe dan ook is het leuk om te lezen.

Overigens vind ik dit boek – en andere boeken over Oplossingsgericht werken in de privésfeer – soms wel wat ingewikkeld omdat ik aarzel om te coacherig te zijn met mijn kinderen (lees hier ook dit blog over).
Maar ik weet ook van andere ouders dat zij dat zonder problemen doen en dat het werkt.
Dat is aan een ieder om zijn eigen weg in te vinden. Hoe dan ook brengt het boekje je op ideeën.

Aanrader voor ouders!

Kijk hier in het Oplossingsgericht Werken boek overzicht voor alle boeken

var bol_sitebar={“id”:”bol_1595593285702″, “baseUrl”:”partner.bol.com”,”urlPrefix”:”https://aai.bol.com/openapi/services/aai/”,”productId”:”productid=9200000009086993″,”familyId”:”9200000009086993″,”site_id”:”42577″,”target”:true,”rating”:true,”price”:true,”deliveryDescription”:true,”button”:true,”link_name”:”Oplossingsgericht%20opvoeden%2C%20Lara%20De%20Bruin”,”link_subid”:””,”background_color”:”#FFFFFF”,”text_color”:”#CB0100″,”link_color”:”#0000FF”};

Meld je nu gratis aan

voor Solvitas Tips

Ontvang 1 x per maand de Solvitas Tips, met praktische tips over Oplossingsgericht Werken

(Zo’n 3000 mensen gingen je voor)

Maak kennis met onze Trainingen en workshops
Ik zoek een training voor... Mijn team Mijzelf