Over Solvitas

  • We geven training en intervisie voor mensen die in hun werk studenten, cliënten of medewerkers begeleiden.
  • Specialist: we trainen alléén in Oplossingsgerichte gespreksvoering: coachen, begeleiden, adviseren, beïnvloeden en leidinggeven.
  • We trainen veelal incompany en hebben enkele trainingen op open inschrijving.
  • Vanuit de Randstad en het midden van het land nu een groeiende landelijke dekking.
  • 11 jaar geleden opgericht door Irene Lansdaal en inmiddels met 10 trainers

Specialist

Bij Solvitas houden we van Oplossingsgericht Werken. En dat komt omdat we allemaal zelf hebben ervaren hoe dit van waarde is en wat het in je werk oplevert.

We trainen bij Solvitas allemaal vanuit passie en betrokkenheid, en dat is voor deelnemers goed voelbaar. Onze trainers staan niet zómaar wat te trainen, maar hebben de methodiek en het materiaal gebruikt en doorleefd.

Lichtheid

Daar komt bij dat onze trainers het echt léuk vinden om met een groep mensen te werken. Om bezig te zijn met alle lastige casuïstiek waar deelnemers mee te maken hebben. Werken met mensen is immers geweldig, maar het kan soms ook een enorme puzzel zijn.

Onze trainers nemen praktische tools mee om alle lastige situaties het hoofd te bieden, maar doen dat met wat lichtheid en humor. Dat verklaart de ballon in ons logo.

Gedreven

Omdat we iets doen waar we helemaal achter staan, zijn we ook enorm gedreven om onze trainingen optimaal vorm te geven. We puzzelen dan ook doorlopend op ons materiaal en onze trainingen.

Hoe kunnen we het nog beter maken? Hoe kunnen we nog beter aansluiten bij alle deelnemers? Welk materiaal ondersteunt hen nog beter? Welke oefeningen werken het beste in welke situatie?

We scoren als trainingsbureau echt heel goed, én streven altijd naar nóg beter.

Kijk nu voor onze incompany trainingen of trainingen op open inschrijving!

Heb je interesse om voor Solvitas te trainen?  Kijk dan hier voor meer informatie.

Klanten van Solvitas...

[gs_logo logo_cat=”home”]